Ириней Константинов заряза жена си заради 26-годишна актриса

0

74-годишният шеф на театър „София” си паднал по актрисата Йоанна-Изабелла Върбанова

Ириней Константинов е на път да си съсипе живота на стари години, благодарение на внезапно избухнала страст съм млада колежка, научи „Уикенд”. 74-годишният актьор и директор на театър „София” си паднал по 26-годишната актриса Йоанна-Изабелла Върбанова, твърдят потресени актьори от трупата. Обезумял от страст, Ириней напуснал половинката си Анна-Мария, с която от години живее, макар и без да имат официално сключен брак, пише Уикенд.

Младата Йоанна-Изабелла започва работа в театър „София” едва преди 2 години. Още с първите си стъпки на сцената тя прави силно впечатление на шефа си, с когото играе в няколко представления. В едно от тях контактите, които осъществяват на сцената, са особено близки – „Развратникът”. Брюнетката влиза в него на мястото на друга своя колежка. Говори се, че шефът й веднага си паднал по нея, но първоначално успявал да прикрива и овладява симпатиите си. С времето обаче те ставали все по-бурни и това естествено довело до влошаване на отношенията с официалната му половинка – графичната дизайнерка Анна-Мария, с която живеят заедно от близо 35 години. Двамата вече са отгледали децата си и се радват на внуци, но от появата на Йоанна-Изабелла в живота им връзката им бавно, но необратимо започнала да се разпада. Говори се, че Ириней неотдавна е напуснал жена си заради бушуващата страст към младата колежка.

Към момента не е известно дали чувствата на директора са споделени. Той ясно съзнавал, че вече е на възраст и няма как да очаква едно младо момиче да се влюби безумно в него. Но независимо от нейните чувства, Ириней Константинов вече нямал желание да дели жилище с Анна-Мария, нито пък тя с него, след като научила за тайната му страст. Тази страст всъщност вече от доста време не е чак толкова тайна. Всички в театъра шушукат за забранената любов на директора към хубавата актриса. И тайно се подсмихват, че на „Развратникът” му се е приискала млада любовница.

На Йоанна-Изабелла не й било приятно да се шушукат клюки по неин адрес зад гърба й, но поне била спокойна, че симпатиите на шефа й гарантират интересни роли в касови представления на театъра. Докъде ще доведе всичко това? Бъдещето ще покаже.

Прегледана: 147882

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече