Истината! Доведеният син на Сашка Васева се извинил за обвиненията!

0

Доведеният син на Сашка Васева – Станислав Александров Стас, се извинил за обвиненията си към съпруга й Христо Бакърджиев, когото миналата година обвини в манипулация и лъжа.

Припомняме, че в края на ноември, малко преди операцията на певицата, Стас скочи на Христо Бакърджиев в предаването на Крум Савов по „7/8 ТВ“. Въпросното момче, за което през годините Сашка се е грижила, твърдеше, че съпругът й укрива информация.  

„До днешна дата не съм сигурен, че има такава интервенция. Не знам, ако греша и са скрили от мен така информация. Но е нелогично. Нямам друго обяснение. Не е срамно, ако не могат да се съберат нужните пари, да се върнат в България и да опитаме тук. Гадно е да се симулира със спасяването на чуждия живот“, твърдеше Стас.

Впоследствие обаче двамата с Бакърджиев са се свързали по телефона и в крайна сметка Станислав разбрал каква точно e ситуацията и му се извинил. Споровете вече са останали в миналото и двамата стискат палци, че Сашка наистина ще успее да се възстанови напълно и да прогледне.

Певицата започна да губи зрението си преди повече от десетина години, като първо имаше проблеми само с едното око, но постепенно загуби зрението си и с другото и стигна до пълна слепота. През цялото време диагнозата й беше атрофия на зрителния нерв – заболяване, което не се лекува.

Оказва се обаче, че през всичките тези години изпълнителката на „Левовете в марки“ не е посещавала правилните специалисти. В отчаянието си харчела луди пари за врачки, ходжи и индонезийски гуру, които й давали празни обещания, че ще й помогнат да прогледне отново. През есента на миналата година обаче мъжът й решава да вземе нещата в свои ръце. Христо Бакърджиев я води в реномирана клиника в Германия, където се установява, че има тумор в мозъка, а не атрофия, и се налага спешна операция, пише „Галерия“.

„Добре че се захванах, иначе си отиваше“, споделя Бакърджиев, който през годините вярвал, че съпругата му е посетила най-добрите лекари и си е направила всички необходими изследвания. В крайна сметка семейството започна да събира пари за лечението на Сашка, а тя премина през две операции – една подготвителна през ноември и основната 12-часова през декември, с които би трябвало да се завърне към нормалния живот.

Прегледана: 160950

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече