И това доживяхме! Фолк певицата Андреа пише книга! Фенове: Издигна ми се в очите

0

И това доживяхме! Фолк певицата Андреа съобщи, че подготвя книга. Слава богу, томчето няма да е автобиографично, в което силиконката разказва за пълноценния си живот. То ще разглежда този на прадедите й.

Не за друго, просто Андреа смятала, че е твърде млада, за да се захваща с разкази за житието си. Идеята не й била чужда, но я планирала за по-късен етап.

Към момента тя се е концентрирала върху личните истории на своите прадядовци, които били видни личности за времето си.

„Според мен, човек никога не трябва да забравя за прадедите си! Трябва да ги помни! Това е животът ни и ние сме част от ДНК, което тече в същността ни. Затова и искам да Ви споделям целия си живот тук. Искам да Ви споделя, че работя и по книга в чест на прародителите ми. Надявам се, да Ви е интересно и да ми дадете насока как си представяте да бъде книгата ми. Младите трябва да се интересуват от рода си и да не забравят от къде идват. Защото много често това определя накъде са тръгнали“, философски разсъждава Андреа.

Тя публикува няколко снимки с прадядо си Георги, членувал в партия “БЗНС” , “Звено”, които са били срещу Царя и попада в затвора. След това започва да се занимава активно с бизнес и е първият човек, вкарал акордеон в България.

Феновете й не реагираха с очаквания възторг на идеята на Андреа. Според тях информацията е любопитна, но „не е чак за книга“. Други пък са още по-остри: „Това е то блондинка да се прави на умна. Направо ми се издигна в очите! Каква книга пък можеш да напишеш ти, не се излагай!“, нападнаха я в нета.

Прегледана: 185144

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече