Как Петко Димитров пусна жена си така?

0

Петко Димитров може да се похвали с изключително красива половинка.

Съпругата му Яна, която е танцьорка и която стана известна покрай участието си в риалити формат, отново прикова погледите.

От снимки, направени по време на лятната им ваканция, проличава, че Яна е в том форма. И няма никакво намерение да го крие.

Фотосите, които за кратко време обиколиха медиите, разкриват блондинката в цялата й прелест. Макар и да не е разсъблечена тотално, както сме свикнали да гледаме популярните личности, танцьорката наистина е в състояние да предизвика сърцебиене.

Именно затова се прокраднаха и коментари как Петко Димитров е позволил на жена си да се снима и показва така.

Факт е, че бизнесменът не се е проявил като особено ревнив или обсебващ, но също е факт, че всеки мъж иска най-красивата част от половинката си само за себе си.

Ще припомним, че миналата година той направи сериозна инвестиция в съпругата си. Яна се подложи на козметична операция за уголемяване на бюста.

Личи си обаче, че е интервенцията е правена при специалист, коментират наблюдатели. Гърдите стоят толкова естествено и съразмерно върху кръшната фигура на госпожа Димитрова, че въобще не личи ролята на скалпела, завършват коментарите.

Прегледана: 164007

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече