Карма! Отварачката и бившата жена на мъжа й – астрални близначки!

0

Фолк певицата Мария и Вая, която е бивша жена на настоящата й половинка Мирослав Соколов, са астрални близначки. Приликите между двете не се изчерпват само с общия мъж, а и с еднаквите дати на раждане. Бившата и настоящата съпруга на Миро Дзвера са се появили на бял свят на 13 януари 1982 г., пише „Уикенд”.

Това е страшно съвпадение или съдба. Не само в един ден, но и една и съща година, само часът им на раждане е различен” – коментираха източници на изданието.

Разбира се, Мария тържествувала от факта, че е надвила астралната си близначка, като се смеела с шумния си и простоват кикот, разказват очевидци. Милионерът, който е на път да фалира, изостави блондинката заради Отварачката. След развода съпругата Вая беше обезпечена с апартамент в затворения столичен комплекс „Макси”, където живее с децата им.
Като гръм от ясно небе й дойде. Семейството им живееше в приказка, изведнъж всичко приключи на мига” – коментираха след раздялата приятелките си Вая, която се надява, че увлечението му към певицата ще отмине до година и той ще разбере каква грешка е направил, напускайки семейството си.

До момента бракът на Мария и Миро Дзвера не минава без сътресения. За 7-месечния си семеен живот са се разделяли цели 4 пъти, което си е доста за младоженци, които през първата година трябва да са още в медения месец на връзката си. Макар че миньончето на фолка се опитва да представи живота им като безоблачен и приказка, близки до двойката споделят, че нещата въобще не изглеждат така.

„И те имат своите проблеми и разногласия. Мария не работи и е свободна по цял ден, иска постоянно да пътува и да харчи пари. Освен това децата на Миро не могат да я приемат, което също я ядосва. Двамата се карат, но тя всеки път успява да го накара да я търси и да й се извинява” – коментираха пред „Уикенд” запознати с отношенията им.

Вая на Мирослав произлиза от заможно семейство, което държи голяма верига оптики и далеч не е златотърсачка, за разлика от Мария, която е признавала, че няма пари да плати скъпото училище на щерка си, но много държи Марая да изкласи там. Отварачката не ходи по участия и няма приходи, та разчита изцяло на издръжката на мъжа си, а месечните харчове на изпълнителката са доста големи и надхвърлят 30 000 лева.

Прегледана: 161936

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече