Карък! „Арестуваха” прословутия джип на шеф Токев (СНИМКА)

0

Неприятностите на Андре Токев край нямат! След като миналата година влезе за няколко месеца в затвора заради това, че е шофирал в нетрезво състояние, сега колоритния готвач се сблъска със строгостта на столичната „Градска мобилност”.

Във вторник в ранния следобед прочутият бял пикап „Мерцедес” на Андре, с който именно бе заловен да кара пил, бе „арестуван” със скоба в центъра на София. Патрулиращите екипи издебнаха ВИП-готвача пред собствения му ресторант в малка уличка в близост до парламента и след като установиха, че е забравил да пусне SMS за паркиране, му поставиха жълтата скоба. По това време София бе доста празна и явно шеф Токев е решил, че пикапа му няма да пречи на никого. Е да, ама не!

Андре запази олимпийско спокойствие, като видя, че колата му е „арестувана”. Той се обади на екипа на „Градска мобилност”, изчака ги да дойдат, чинно си плати глобата и се метна на колата, за да хвърчи по задачи. Това лято Токев стопанисва и ресторант в курорта Лозенец, който се пръска по шевовете и всяка седмица циркулира между столицата и морето, пише „Уикенд“.

Прегледана: 104204

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече