Колко точно е затънала в безпаричие Елена Петрова, че да прави това?

0

Елена Петрова е попаднала в поредната финансова яма. Без конкретно да казва „Трябват ми пари!”, актрисата прави всичко възможно да се уреди с някоя по-добре платена роля.

В едно от последните й гостувания в родна телевизия – това в ефира на bTV от преди няколко дни – къдрокосата театралка не спря да намеква, че търси работа. През по-голямата част от ефирното време, което беше отделено на нея и на Калин Врачански, Петрова прославяше въпросната телевизия. И как да е иначе, като участието й в „Стъклен дом” е сред последните роли, донесли значителни финансови активи.

Заедно с Врачански безспорно са се облажили добре.

Но след сериала приходите на актрисата 100% са секнали. Или поне са добили по-реални за българската действителност размери.

Това е причината нееднократно Елена да повтори, че много, ама много би се радвала, ако отново вземе участие в подобен проект.

Цялостното й поведение по време на телевизионното участие изглеждаше като отчаян опит да се самопокани на някоя снимачна площадка, коментират зрителите. Без значение къде – стига да се плаща и стига парите да са повече.

Доброжелатели припомнят, че близо десет години след най-успешния й сериал Петрова почти не се е появявала на екран. Малки и незначителни са ролите й в продукции като „Вила Роза”. А участието й в „Ние, нашите и вашите” мнозина определят  като тотален провал.

След тази цялата серия от несполучливи роли неминуемо портфейлът й добре е изтънял, заради което и актрисата толкова отчаяно си търси нова касова роля.

Явно парите, които бизнесменът Аристотелис Фотилас дава за издръжката на близнаците им, не успяват да компенсират широките пръсти на Петрова, коментират в гилдията.

Прегледана: 151412

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече