Комшии на Гала възмутени: Държи се като високомерно парвеню (Парадирала с парите си)

0

Водещата на „На кафе“ Гала е в тежки отношения с част от съседите си, стана ясно от нейно изненадващо откровение. В сряда сутринта 54-годишната блондинка се оплака в ефир от отношението им към нея.

„Тези над мен от 3 години денонощно правят ремонт. Не спряха да хлопат. Няма събота, няма неделя за тях – непрекъснато нещо правят. Направо не се издържа!“, нахока ги Гала. На всичкото отгоре тропали и в часовете между 14 и 16, когато следва да не се извършват ремонтни дейности.

След това плевенчанката се ожали и от своя съседка, която пренебрежително я подминавала без да я поздрави. „Тя ще се сети коя е, една такава, дребничка. Аз гледам да съм любезна, за да не ме помисли за някоя надменна жена. Казвам й: „Добър ден!“, а тя през зъби ми просъсква едно „Здравей“. Не знам с какво я дразня. Има две деца.

Аз съм възпитала Мари винаги да поздравява хората, да е учтива, да казва „Благодаря“ и „Извинете“, но хората са различни“, чудеше се водещата.

Останалите панелисти в предаването изразиха опасенията си, че след тези нейни признания отношенията с комшиите й ще станат още по-критични, но водещата заяви, че това изобщо не я вълнува, пише „Уикенд“. „Ами такава е истината, съжалявам!”, отсече тя.

Отношението на съседите на Гала към нея обаче никак не било случайно. Самата тя дразнела останалите живущи в блока на столичния бул. „България“ с поведението си. След като дъщеря й Мари се изнесе от вкъщи и заживя със сина на нейната дружка Джуджи в друго жилище, Гала остана там само с половинката си Стефан. Комшиите им обаче намирали двамата за твърде високомерни парвенюта, парадиращи с висок стандарт на живот.

Прегледана: 180216

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече