Коронавирус атакува чалгата! Деси Слава е втората заразена звезда

0

Както се и очакваше, скоро след като Галена беше обявена за първата изпълнителка от лекия жанр, заразена с коронавирус, излезе името й на следващата.

Става дума за колежката й Деси Слава, пише Агенция „Блиц”.

Източници разкриват, че преди броени дни блондинката се е почувствала неразположена. Появили се болки в костите и съвсем леко повишение на телесната температура.

Въпреки че оплакванията не били тежки, певицата веднага си направила тест. Той показал положителен резултат.

Веднага след като съмненията й се потвърдили, тя се изолирала от близките си. Предстой да стане ясне дали хората около нея – децата й, приятелят й Благой, както и неговите родители – са носители на заразата. Знае се обаче, че от момента на неразположението до потвърдения положителен резултат тя е имала преки контакти с всички членове на семейството. Това прави вероятността те да се окажат заразени също е голяма, допълват приближени на семейството.

Както вече споменахме, Галена е първата болна от коронавирус певица в чалгата. Освен нея, заразен е и малкият й син Александър. Очаква се да стане ясно колко от контактните й лица също са положителни.

Заради голямото тълпене около любимите изпълнители, заразяването на всеки следващ е предпоставка за голям брой новозаразени, категорични са хора от бранша.

Прегледана: 172840

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече