Краси Радков стана кожа и кости покрай развода с жена си (ФОТО)

0

Краси Радков се стари заради слуховете, че жена му е поискала развод и изживява страстна връзка с по-млад колега.

По празниците актьорът, който е един от най-предпочитаните водещи на събития, имаше участие в известен планински курорт. Феновете бяха шокирани от посърналия му външен вид и унило настроение и се опитали да му повдигнат духа, разказаха присъствали на партито, пише „Хотнюз“. 

Радков, който е на 50 години, изглеждал с десетина години по-стар. Бръчките по лицето му се виждали от километър, а косата по темето му става все по-малко и все по-бяла, обясниха очевидци.

Всенародният любимец се усмихвал насила и се терзаел по причини, които не обяснил. Повечето празнуващи били свидетели и на други участия на Радков и са категорични, че купонът преди години с него бил на макс, за разлика от сега.

Според вестник „Галерия“ съпругата му Станислава Ганчева наскоро го сюрпризирала с новината, че иска да се разделят. След цели 15 години брак това било последното нещо, което комикът очаквал да чуе от любимата си. Още повече, че нито веднъж не й е изневерил, дори в мислите си, а двамата най-сетне имат дете, което чакаха с години.

Прегледана: 161570

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече