Криви сметки! Зуека цака скъпо за картините си в Испания, но клиенти няма

0

Васил Василев – Зуека е в тежък период в Испания, за който обаче, не е ясно дали е бил подготвен психически. Причината е резкият спад на продажби на картините, които популярният актьор и тв водещ рисува, пише Блиц.

След увеличението на цените дори и най-известните творби на Зуека много трудно или изобщо не се продават. От месеци насам произведенията стоят непокътнати, тъй като желаещите да се сдобият с част от таланта на 57-годишния художник, който преди две години преоткри страстта си да рисува, отказват да платят суми от 1500 – 2500 лв.

Най-скъпа продължава да бъде „Вържи шута, да ти е мек трона“, струваща 2500 лв. От март досега тя все още не е закупена. Следвана е от „Пътят на рибата“, „Преди лягане“ и „Яйцето“ – всичките по 1500 лв. Единствените две откупени картини, предлагащи се над хилядарка, са „Мата Хара“и „Завинаги заедно“ с обявените 1300 лв. Налични са още „Сирни заговезни“ за 1300 лв. и „Танц“ за 1000 лв., посочва „Галерия“.

Според запознати Василев ще се озове пред фалит, ако не промени ценовия каталог. За да компенсира загубите, той промотира нови платна в официалния си профил в Инстаграм.

Прегледана: 167066

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече