Куката и Очите се събраха в болницата на пандиза

0

Старите приятели Камен Балбузанов – Куката и Димитър Желязков – Митьо Очите, са провели дълъг разговор наскоро, въпреки че са задържани под стража, пише „Галерия” позовавайки се на източници  в ареста

 Това се е случило в болницата на затвора. Там постоянно лежи Митьо Очите защото има много здравословни проблеми заради раните от стрелбата по него през 2016 година. Макар и по-рядко, Камен Куката също се озовава за лечение на различни болежки от които се оплаква повече от три години.

 Куката е осъден на 4 години затвор и сега обжалва. Той обаче е в ареста вече три години и 10 месеца, което означава, че ще го пуснат съвсем скоро, за да не прекара в кауша повече отколкото е наказанието му. Подобни публикации

 Дело срещу Митьо Очите започна наскоро. Той е подсъдим като лидер на престъпна група за дрога, палежи, изнудване, която бе разбита през 2018 година. Очите беше изчезнал в Турция, когато ГДБОП атакува къщата му в село Могилица, в дома нямаше  следа от несебърския тартор. За сметка на това в една  от стаите разследващи откриха две жени – съпругата на Камен Куката Стела и дъщеря им Естел. По това време Куката вече лежеше повече от година в ареста, а семейството му беше намерило  топъл пристан в дома на Очите заради старата дружба на двамата мъже. Когато бяха  свободни, те прекарваха повечето от лятото заедно на плажа и по дискотеките.

 Според източници на „Галерия” от ъндърграунда двамата кримигерой ги свързва дългогодишно приятелство, защото не са действали никога заедно в престъпния свят.

В миналото Куката е част от Бандата на чуковете, бил е представител на наркогрупировката за Плевен и Русе. В същото време Митьо Очите командвал своя малка структура по морето.И двамата минават за близки на бившата групировка ВИС 2, но никога не са делили пари. В същото време се занимавали и с охрана, но в различни краища на страната и без конкуренция.

 От двамата Камен Куката е по-близо до свободата. Според запознати когато излезе навън, той ще се погрижи за за близките на Митьо Очите по същия начин, както несебърския Ал Капоне го е правил за неговото семейство, докато е бил арестуван.

Прегледана: 71640

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече