Късметлийка! 50-годишната Ваня Щерева заряза младото си гадже, има ново!

0

Ваня Щерева зарязала четвърт век по-младото си гадже Борислав малко след Нова година. Очевидно 50-годишната мултифункционална като професии фурия не е могла да изтрае младежкия му плам да се забавлява по заведения с приятели, вместо да си седи вкъщи при нея. Но извадила щур късмет – без хич да се мота, тя забила нов мъж и сега отново се носела на крилете на любовта.

С 25-години по-младото си гадже Борислав, още докато бяха двойка

„Радвам се, че беше, много уроци научих, още повече се радвам, че приключи и съм безкрайно благодарна на него, че взе това решение. Аз тръшнах една врата и го оставих да си мисли, че той е сложил края. Оттогава животът ми вече няколко месеца цъфти. Това беше една поп фолк любов. Подобно нещо не ми се беше случвало“, призна самата певица, сценаристка и поетеса пред Мон Дьо.

„На 3 януари си тръгнах от него. Невероятна ситуация. Стоя, аз съм там, говорим си – хубаво е, приятно ни е – и по едно време той реши да звънне на еди кой си. Викам му: „Искаш да излизаш ли, с приятелите ли пак?“ От другата страна на слушалката чувам, че го питат какво прави, като много добре знаят, че съм там, а той отвръща: „Нищо, седя тук и се чудя к’во да правя“. Преспах вечерта, защото нямах транспорт и на сутринта реших какво да направя“, разказа Щерева за раздялата.

„Тайната както на успеха, така и на всичко друго, е честност“, категорична е тя. „Имам няколко върха – когато се роди Мила, „Под прикритие“ и „Образцов дом“.

Ваня призна, че отново е на крилете на любовта, но заяви, че си е научила урока и повече не иска публична връзка. Тя не издаде подробности около актуалната си романтична авантюра.

Прегледана: 185917

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече