Лили ограбена от роднини, защото ги лишила от наследство?

0

Рязък нервен срив и прием на антидепресанти след обира в дома й са причината за рязкото напълняване, с което Лили Иванова изненада публиката си преди месец в зала 1 на Националния дворец на културата, научи ексклузивно „Уикенд”. Звездата е изпаднала в дълбока криза, когато през лятото маскирани мъже са нахлули в дома й и са отмъкнали крупна сума и скъпи бижута, за което вестникът ни единствен писа в предния си брой. Наложила се намеса на лекар, който й изписал силни успокоителни. От хапчетата обаче се напълнява, което е причината тя да се сдобие с паласки, допълват източниците ни.

Името на Лили Иванова по правило се споменава с особени емоции. Обикновено й се възхищават, но в края на миналата година, след трите й традиционни концерта в зала 1 на НДК публиката остана неприятно изненадана от рязкото напълняване на звездата, която досега винаги е била перфектна във всяко отношение, включително в своята визия. Този път тя излезе пред публиката си видимо напълняла и издокарана в рокля, която подчерта всички проблемни части в нейното тяло. По този начин хората видяха, че само за няколко месеца легендата е натрупала нетипични за фигурата си паласки и е пуснала корем. Такива неща са нормални за всяка жена, особено ако е 84-годишна като певицата, стига обаче да не се казва Лили Иванова. Фигурата на примата винаги е била като стругована, а освен това се знае, че тя спазва зверска диета, не яде нито сладко, нито сол, нито хляб, в заведенията пие само гореща вода и спортува всеки ден. В такъв случай от какво е напълняла?

Оказва се, че причина за проблема са антидпресантите, които Лили е започнала да взима през лятото. Тогава в дома й са нахлули маскирани бандити, докато самата тя спяла. Те отключили вратата на апартамента със специално устройство, вързали изплашената певица и за отрицателно време успели да задигнат крупна сума пари, която държала в апартамента си след продажба на друг имот. Освен това прибрали и скъпите й дизайнерски бижута. Накрая я развързали и си тръгнали. Тя така и не успяла да види лицата им, но се говори, че обирът е бил дело на изключително близки хора, които са влизали в дома й често и го познават добре. Именно затова открили лесно всичките й скъпоценности.

По информация на изданието, подозренията за нападението са паднали върху приятел на една от племенниците на звездата. Понеже Лили няма собствени деца, дъщерите и внуците на сестра й трябваше да наследят всичките й пари и имоти след нейната смърт. Звездата се грижеше за всички тях като родна майка и баба. Сестра й, която е в дом за възрастни хора, защото страда от деменция, има две дъщери – Мария и Радмила, две внучки и двама внуци. Упорити слухове твърдят, че любимец на звездата бил най-големият – Иван, за когото се смяташе, че ще получи най-голям дял от наследството. През лятото обаче изненадващо звездата лиши всички тях от въпросното наследство, учредявайки фондация, която да управлява имуществото и парите й след нейната смърт. Неин изпълнителен директор стана самата Лили. Малко след учредяването се разчу, че певицата е изгонила малката дъщеря на сестра си от мезонета си в центъра на София, която й била предоставила за ползване. Така и не стана ясно какво е предизвикало разправията между двете, която е приключила по този неприятен начин.

Смята се, че има връзка между обира в дома на примата и лишаването на близките й от наследство. Не е ясно кое от двете е причината и кое е следствието – дали Лили първо ги е лишила от наследство и някой от тях за отмъщение е решил да я ограби, взимайки това, до което може да се добере в дома й, или първо са я ограбили и тя за наказание ги е лишила от право да ползват парите и имотите й след нейната смърт.

След обира, Лили Иванова буквално не била на себе си, разказват от най-близкото й обкръжение. Тя изпаднала в тотален нервен срив, плачела всяка вечер, спряла да се среща с хора извън работата си, седяла затворена и не пускала никого в дома си. В същото време започнала да търси старите си приятели, с някои от които не се била чувала с години. Известно е, че примата има склонност да приема някои хора много близо до себе си, да им се предоверява, а след това при най-малкото провинение започва да им се сърди така, че да не ги търси с години. Сега се връщала към тези хора, заравяйки томахавките.

Близки до голямата певица смятат, че без антидепресантите тя съвсем е щяла да се срине. Заради тях обаче започнала да трупа рязко килограмите, които станаха обект на злобни забележки след концертите си в НДК през декември. Дори и с тези няколко килца в повече примата изглежда много добре. Ако беше избрала по-подходящ тоалет, никой нямаше да ги забележи. И все пак е редно да се отбележи, че тя най-вероятно скоро ще успее да отслабне, но едва ли някой от критиците й някой ден ще стане като Лили Иванова.

Прегледана: 126906

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече