Линда Петкова се съсипа покрай мъжа си Кирчо

0

Проблемите, в които Кирил Петков се вкара, откакто влезе в политиката, не му се отразяват видимо, но са съсипали жена му Линда. Тя е напълняла поне с 15 килограма само за около година. Макар че канадката подчертава, че със съпруга й са отделни личности и неговата работа няма нищо общо с нейната, скандалите, в които той периодично се замесва, видимо се отразяват на нея.

Само до преди малко повече от година Линда Петкова беше лъчезарна, чаровна и изключително приятна дама, която изглеждаше като визитна картичка на здравословното хранене. Тя никога не е била кльощава, но личеше, че внимава как се храни и че глутенът и захарта нямат място на нейната маса. Именно с това през 2020-а канадката спечели симпатиите на Силвена Роу в шоуто на Би Ти Ви „Мастършеф”. Наскоро тя пусна готварска книга, в която е събрала авторски здравословни рецепти. Само че вече не изглежда както преди. Продължава да е усмихната и лъчезарна, но видимо е наедряла, изглежда подпухнала, като че ли недоспала, а от предишното й излъчване няма и следа. Личи, че Линда не се чувства добре, а причината най-вероятно са проблемите на съпруга й.

Миналата събота бившата премиерша беше гост на Диана Любенова в Би Ти Ви. На въпрос как й се отразява ситуацията около мъжа й тя отговори: „Ние сме отделни хора.” Била работила по своята кулинарна книга повече от година и не смятала за нужно да отлага издаването й само защото Кирил в момента има проблеми. „Това е моята работа, моят живот със семейството, с децата – това е енергията на тази книга и е нещо отделно от неговия живот (на Кирил – б.а.).” Линда не коментира друго за начина, по който преживява скандалите около съпруга си, но от външния й вид личи, че не й е леко. Освен в политически скандали името му, както е известно, беше замесено и в клюки за паралелна връзка с началничката на политическия му кабинет като премиер – Лена Бориславова, която в момента е бременна. Едва ли има съпруга, която може да отмине подобни скандали с лека ръка, независимо дали в тях има истина, или не. Вижда се, че на Линда не й е било лесно и това се е отразило на външния й вид. Освен, че е напълняла, тя изглежда подута, с торбички под очите, каквито обикновено имат хората с лични проблеми и лош сън. Ясно е, че в личен план преживява труден период, макар че не си позволява да се оплаква публично, а се държи изключително достойно.

Затова пък в професионален план се радва на изключителен успех. Както „Уикенд” писа, книгата й бе разграбена за дни, а сладкарницата, която от години върти, процъфтява. Независимо от отношението към Кирил Петкова, хората харесват Линда и й симпатизират.

Прегледана: 114040

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече