Луд преследвал Поли Генова – ето какъв стрес е изживяла

0

Певицата била в пети клас, когато непознат мъж я дебнел след училище

Смущаваща история от детството си сподели певицата Поли Генова в свое интервю. Тя разказа, че когато била в пети клас, непознат мъж я преследвал всеки ден след училище. Изпълнителката се притеснявала да сподели с родителите си, но за щастие, разминала се без последствия.

Поли си спомня, че когато била 11-годишна, се прибирала сама от школо с градския транспорт. „Родителите ми тъкмо бяха започнаха да ме пускат сама. Радвах се, че вече имам повече свобода. В един момент обаче осъзнах, че като отивам и се прибирам от училище, един човек ме следи. Не казах на нашите. Голяма грешка! Трябва да се споделя! Да, преследваше ме този човек и аз слизах по-рано на различни спирки. Криех се – едно много гадно напрежение, че някой непрекъснато те наблюдава. В училище го виждах как седи отстрани и ме зяпа”, връща лентата на спомените Генова. И допълва, че във времената, в които живеем, трябва да сме изключително предпазливи. „Това не означава, разбира се, да се вглъбим и да станем параноични, но нека да сме по-внимателни с какви хора общуваме!”, категорична е звездата, пише Уикенд.

Певицата смята, че в онлайн пространството дебнат много опасности и родителите трябва да ограничават достъпа до интернет на децата си. Тя също е майка – има син и дъщеря от мъжа си Джоузеф Шардън. Малката Леа Катрин се появи на бял свят преди година и половина, а първородният ѝ наследник Даниел вече е на 3.

Двойното име на момиченцето има интересна история. Катрин е името на едната баба – майката на Джоузеф, която е филипинка. „По време на съвместната ми работа с Етиен Лев, той много ми разказваше за незабравимата Леа Иванова. Говореше ми не само колко голяма певица е, но и какъв прекрасен човек е била. Името ѝ е красиво и остана в сърцето ми. Говорих с Джоузеф и той също го хареса. Така се спряхме на Леа Катрин”, разказала е изпълнителката.

Блондинката и мъжът ѝ наскоро отбелязаха 6 лета от началото на връзката си. Преди 2 години те дори се сгодиха, но до сватба така и не се стигна. Когато любимият на Поли задал дългоочаквания въпрос „Ще се омъжи ли за мен?”, тя решила, че се шегува. После трескаво се огледала наоколо, защото била убедена, че наблизо има скрита камера. Тогава Генова била бременна с дъщеря си и това послужило на Шардън като оправдание, че трябва да отложат сватбата по-напред във времето. След появата на бебето обаче венчавката още е мираж.

Изпълнителката е разказвала, че забременяла с първородния си син Даниел съвсем неочаквано. Случило се по време на участието ѝ в шоуто „Кaтo двe кaпки вoдa”. Тя нaучилa хубавата нoвинa към крaя нa предаването и останала шокирана, понеже изoбщo нe oчaквaлa. Блондинката e доволна, чe тогава имaлa пo-лeки зaдaчи и уcпялa дa ce cпрaви с конкуренцията.

Съдбата среща пътищата на Поли и Джоузеф преди 7 години, но в продължение на месеци са само приятели. Той работи като мениджър в компания за осветителни и озвучителни тела. Фирмата, в която се труди, има офиси на пет континента. От няколко години продуктите ѝ се разпространяват и у нас. Най-често се използват по турнета и концерти. Именно така Попи се запознава с Джоузеф на „Евровизия” през 2016 г. в Швеция. Допадат си от пръв поглед, но чак година по-късно връзката им става сериозна.

В началото влюбените се срещат в различни краища на света, не само в родните им Холандия и България. На остров Бали осъзнават, че са един за друг. Когато Поли забременява, Джоузеф без колебания се мести за постоянно в София. Сега се е заел със задачата да учи нашия език и има сериозен напредък.

Прегледана: 125090

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече