Любовта е лъжа! Тихомир от „Фермата“ върти афери зад гърба на Емили

0

Тихомир-Мелиса, или който и да е от двамата, явно е решил да слага рога на своята възлюбена Емили, известна с нестандартните си изцепки по магистралата. Въпросното трансмомиче май скоро ще ни занимава с поредната драма в живота си, пише lupa.bg.

Месеци наред слушахме колко са щастливи двамата (или двете, кой знае вече!), докато мигът на разлъката явно е настъпил съвсем наскоро. По най-актуална информация в публичното пространство доскорошната Мелиса си търси нови партньори.

За целта мъжът жена твори редица профили в най-разнообразни сайтове за запознанства. Критериите му не са особено високи. Изглежда търси партньорки само за една нощ, дискретна връзка, та дори и сериозни отношения. Предвид начина, по който бройка и мъже, и жени, вероятно идеята му се изчерпва в “каквото дойде”.

Така Тихомир май зачерква “любовта на живота си” – хитовата напоследък Емили, която буквално влуди по-консервативната част от населението. В плановете на двамата, разбира се, бе неизменната сватба. Тя вероятно няма да се състои, ако се съди по бройканията на някогашния културист.

В крайна сметка може би и самият той все още не знае кой е или поне не е измислил поредната си трансформация.

Прегледана: 151534

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече