Лют хейт предизвика банският на Деси Цонева! Прави ли са феновете да я линчуват?

0

Лют хейт под формата на грозни обиди, груби подмятания и взаимни престрелки предизвика една от последните снимки на Деси Цонева в мрежата. Дъщерята на легендарния водещ Димитър Цонев за пореден път провокира в нета с разголена снимка. Деси се щракна по изключително оскъден бански, който едва скрива зърната на гърдите й и срамните й части.

Този модел бански костюми в последно време стана доста популярен сред по-смелите дами, макар че малцина се престрашават да го облекат и в повечето случаи е само за фотосесия. С подобен наскоро фолк певицата Камелия бе разбунила духовете, но докато нейното второ име е Скандална, за Деси Цонева не е присъщо подобно поведение. В мрежата го нарекоха дори „вулгарно“.

„Ужас, какво е това? Не е красиво“, „По-добре да си гола, отколкото с тези лепенки“, „Малко си сбъркала размера и начина на слагане. Не изглежда секси, както си мислиш. Вулгарно и смешно е особено с този детски размер“, изригнаха по-консервативно настроените.

Самата Деси взе, че се обиди от коментарите и на свой ред взе да обяснява, че банският й просто е в крак с последните модни тенденции. И захапа своя последователка: „Аз нямам проблеми и чисто гола да си ходя. Може би е време да помислите за диетолог или психиатър. И като не ти харесва, просто спри да ме следваш“, разгневи се Деси.

Повечето от над 100-те коментара обаче подкрепят мнението, че моделът е нелеп и вулгарен. А какво е вашето мнение?

Прегледана: 176756

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече