Маги Халваджиян се смили над Панайот Панайотов

0

Певецът най-накрая блесна в „Капките” като Ал Бано

Продуцентът Маги Халваджиян най-после се смили над Панайот Панайотов и му се падна песен, подходяща за него. Поредният епизод от дванадесетия сезон на шоуто за имитации „Като две капки вода” предложи на зрителите чудесни имитации, както и такива, които се оказаха доста трудни за участниците. Панайот Панайотов влезе в образа на Ал Бано.

Песента, която трябваше да изпее, бе „Анджели”, а легендата на българската естрада вложи много усилия и направи най-убедителната си имитация до момента, пише Уикенд.
„Най-накрая и на този човек да му се падне песен, която да не е подигравка и с него, и с оригиналния изпълнител” – написаха в социалните мрежи зрители, които забелязаха, че в предишните лайфове песните, които трябваше да пее Панайот бяха подигравателни.

В по-предно предаване имитира незабравимата Тина Търнър. Тогава той изпя култовата песен  „Simply the best“ по своя начин, без изобщо да имитира интонацията и енергията на певицата. За сметка на това беше с разголена къса рокля и нелепа бухнала перука. Целият този образ възроди горещи дебати в социалните мрежи, че продуцентите открито се подиграват на изпълнителя, карайки го да изглежда като очукан пенсиониран травестит от някоя мадридска пиаца.
„Разплаках се от мъка, докато гледах Панайот. Тъжно, смях се през сълзи. Виждаш как един остарял човек се превръща в нещо неопределено. Може да съм чувствителна, но не бих искала моя баща на тези години да бъде осмиван и критикуван. Да, шоу е, но всичко си има граници. Бъдете жив и здрав г-н Панайотов, дано да имате сериозна причина да си причинявате това!” – коментира тогава почитателка на „Капките”.


Прегледана: 31162

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече