Майки нападнаха Черната Златка заради немарливост към малкия Миро

0

Гневни майки нападнаха плеймейтката Златка Димитрова заради немарливост към 4-годишния си син Миро, видя Jilo.bg. Повод за упреците им даде самата моделка, след като публикува фото как вози детето в детска количка.

„Миро не може ли да ходи, че го возиш?!“, „Защо е в детска количка?! Голямо дете е, отдавна вече е трябвало да я махнеш“, укоряват я мамите.

Разбира се, Черната Златка не им остана длъжна и им отвърна, че детето си е нейно и не им влиза в работата как се грижи за него. Според възмутени дами обаче по този начин плеймейтката рискува да докара някое гръбначно изкривяване на момчето, или по-лошо.

„Освен това, вече е на възраст, на която има нужда от максимално движение и изразходване на енергия, а не някой да го вози. Сега трябва да си развива двигателната система“, продължават с конското бг мамите.

Дрязгите не спряха дотук. Плеймейтката публикува още едно фото с малкия Миро, на когото му бе подарено мини бъги. Това бе отчетено като крайно нахална показност от страна на последователките й и те я нападнаха заради демонстрацията на висок стандарт.

„Е не!! Не мога да споделя моменти с детето си ли?!“, възмути се Черната Златка.

Прегледана: 164488

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече