Мама така каза: Ергенът Алек ще си остане ерген

0

Чехльото раздаде 130 целувки в шоуто, но не успя да си избере жена и избяга от финала

Вече повече от седмица една от най-дискутираните теми у нас е Алек Младенов и финалът на „Ергенът“, който вбеси куп зрители. Младият мъж сам се закопа и стана обект на куп подигравки в социалните мрежи, видя „Уикенд“. Чехльото не подбираше коя мома целува, с всички му беше изключително приятно и омагьосващо. Да, ама не! Русокоското остави две жени да го чакат на финала, а той дори не се появи, а им изпрати нелепо видеосъобщение. По-постно и от „малката постна пица“ на бившия финансов министър Симеон Дянков, който преди години определи бюджетът ни именно така.

„Безсрамник, лъжец, мамино синче! Голям резил падна – да се беше изправил като мъж и да уважи чувствата на тези две жени! Егоистичен, егоцентричен, нарцистичен самовлюбен мамин синковец!“ – така го виждат зрителите. Поведението на Алек не среща нито един поддръжник, освен майка му.
Преброихме, че в шоуто Младенов раздаде точно 130 целувки на част от 26-те участнички. Повечето влязоха заради известността, но имаше и такива, които харесваха младежа, който на финала се подигра с чувствата им. Целувачът уж не харесал никоя мома и не чувствал нищо, заради това си тръгнал неочаквано за всички.
„Не ме интересуват мненията на хората, снощи спах спокойно, защото съвестта ми е чиста. В никакъв случай не съм страхливец. Не съм давал фалшиви надежди на никого“, отсече главният герой в „Ергенът” 3, който не избра нито една от финалистките Магдалена и Надежда и им съобщи това не в очите, а с видео съобщение. На въпроса дали е бил влюбен в някоя от двете, отговори, че е имал „симпатии” и към двете жени, стигнали до края на риалитито. „Отидох да видя какво ми предлага животът“ – с тези думи Александър Младенов обясни влизането си в „Ергенът”. Сякаш си избира обяд, а дамите са парчета сочно месо.
„Сигурно се чудите защо не съм сред вас в този дългоочакван момент. Искам да знаете, че не ме интересува какво ще си каже който и да е, освен нас тримата. Не очаквам разбиране дори от вас, защото аз самият не се разбирам напълно в последните няколко седмици. Мисълта да застана пред всяка от вас поотделно и да обясня решението си ме тормози от седмици“, започна видеообръщението си Младенов.
Когато ме поканиха да се включа, се пошегувах: „А какво ще стане, ако се влюбя в повече от едно момиче?“. Всички се смяха, и аз се смях… но сега въобще не ми е смешно. И ето как седят нещата… Убеден съм, че в този момент не мога да взема категорично решение. Убеден съм, че каквото и да реша, ще бъде едновременно и правилно, и грешно, защото големият въпрос е дали един мъж може наистина да бъде влюбен в две жени едновременно. И отговорът, според мен, е „не“. Любовта не мисля, че работи така! Просто любовта не е такова нещо… Вие двете бяхте толкова съвършено интензивни в главата ми, с такъв съвършен паритет. Аз бях толкова лекомислен. Вероятно трябваше да се разделя с една от вас, така че да ми е по-лесно да се отдам на другата. Но не събрах кураж! Вероятно защото съм слаб и си давам сметка за това твърде късно. Моля ви да ми простите! Каквото е писано, ще стане!“, бяха заключителните му думи към двете дами.
Ден по-късно Алек сам се опроверга и каза, че не е бил влюбен в никоя от дамите, а само ги опознавал, но доста преди финала знаел, че няма да избере никоя мадама. Въпреки това решил да си поиграе още малко с чувствата им, както и да „хвърли пясък“ в очите на зрителите, че шоуто все пак ще има хепиенд.
На въпроса защо не е съобщил тежкото си решение лично на Маги и Нани, той заяви, че начинът, по който го е казал, не е „толкова тежко перо”. В студиото на Би Ти Ви Алек изглеждаше като мъж, който се чуди какво прави там и защо се е записал в любовното шоу. Не е ясно какви са били доводите му за влизане в риалитито, но едва ли е очаквал да срещне любовта точно там. Поне се възползва и нацелува куп жени, а в реалния живот едва ли скоро ще му се отвори такава възможност, защото повечето мацки му се подиграват жестоко, а причината не е само неговото поведение, а и намесата на майка му Ксения.
Разбира се, Младенов заяви, че родителката му не е повлияла на решението му, но никой не му повярва, защото зрителите видяха точно обратното. Рускинята попиля участничките в „Ергенът“ и се превърна в атракция в шоуто, а коментарите след хапливите й думи все още заливат социалните мрежи.
Ксения първо попари мераците на синчето си за Магдалена. „Тя е на 36. Възрастовата разлика е сериозна… Ситуацията не е хумористична. Притеснително е, че Маги е по-голяма от Алек. Трудно ще забременее, скоро ще стане на 40 и ще влезе в климакс, а след 50 години съвсем ще е възрастна, a Алек ще е млад. Много е голям, иначе бих го напляскала“ – изсъска майката, която никак не остана доволна от избора на сина си и едва не го наби в ефир. Родителката не скри, че не й харесват годините на Маги и иска булка на по-малко от 28 години, колкото е Младенов по време на снимките на предаването.
„Представям си го с младо момиче, което ще забременее бързо, а и деца се гледат на млади години. Аз до 35 години имах 3 деца и не съм дундуркала деца на стари години. Искам слънчево момиче до Алек, представям си го с такава жена“ – визуализира идеалната снаха мама Ксения, явно очаквайки, че младо момиче ще се излъже по-лесно да вземе мамино синче.
След Магдалена дойде ред за секирата и при Надежда. „Една жена, която е имала брак, дете и опит с други връзки, е много по-обиграна и по различен начин вижда нещата, отколкото един мъж на 28 години“, обясни майката на Алек защо я притеснява възрастовата разлика.
„Това не са момичета, а млади жени! Алек е малък. Може да обидя момичетата, но не ги харесвам за теб. Намери си жена без багаж. Много трудно се живее в смесен брак с дете“ – заяви родителката, визирайки детето на Надежда, което категоризира като „смесен брак“, което означава брак между различни националности и религии.
Думите на рускинята прозвучаха лицемерно, защото самата тя си е взела мъж с 3 деца. Алек не крие, че е шесто дете и баща му има трима наследници от предишния си брак. По думите на мама Ксения и Алек е от „смесен брак“.
Тазгодишният ерген е представителна извадка на определени мъже – бягащи от отговорност, искащи да получат емоциите, но без стреса. Когато човек взима решение, той израства, именно защото е готов да носи отговорността от последствията. Алек не е готов да се пусне от полата на мама и да има семейство, на което да е глава. Други зрители пък потвърдиха информацията на „Уикенд“, че Младенов явно не се вълнува особено от жени.
Според клюкари след края на „Ергенът“ 3 Алек е отнесъл жесток скандал от родителката си, а някои твърдят, че е „изял“ и няколко шамара от властната си майка, която няма да одобри никоя мома за снаха. Вече има предложения следващият сезон да носи името „Свекърва търси снаха“.

Прегледана: 39984

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече