Мания! Тоца е обсебена от Барби, опитва да превърне мъжа си в Кен

0

Година преди за закръгли 40 лазарника, бившата Мис България Антония Петрова май е започнала да развива сериозен психичен проблем. Тя като че ли се е пристрастила към образа на Барби и се опитва да заприлича на любимата на момиченцата кукла. Мъжа си пък опитва да превърне с Кен, а децата – в атрибути към някакво въображаемо приказно семейство, в което си мисли, че живее.

Манията по Барби обхвана света още през лятото заедно с игралния филм за куклата, но Антония Петрова явно се е зарибила малко по-късно от другите. Докато при повечето жени тази мода се простира единствено до носене на малко повече розово и боядисване на косите в платинено русо, при Миската май е минала границите на нормалното и започва да се превръща в обсесия. Това личи от снимките от семейната почивка в топлите страни, които блондинката от Перник напоследък публикува в социалните мрежи. На тях тя не носи розово, но във всичко останало направо се слива с популярната пластмасова кукла изключително много и във всяко отношение, включително в позите, които заема пред обектива, и в изражението на лицето си. Вижда се, че снимките са обработвани със специална програма, която кара кожата й да изглежда като пластмаса и докарва на лицето й неестествени черти, които дори пластичните операции трудно биха създали. В същото време огромните й силиконови гърди стърчат напред като сладоледени топки, покрити с пъстро горнище на бански костюм, каквото Барби би сложила, ако беше истински човек. По-лошо от всичко това обаче е кухото изражение, които иначе добре образованата и достатъчно умна блондинка успява да си докара – точно като на кукла. Ако то не е само поза за снимките, а цъфти на лицето й и в реалния живот, положението не е никак розово. Това ще означава, че Антония наистина има сериозен психичен проблем и е обсебена от идеята да се превърне в клонинг на една детска играчка.

Понеже на всяка Барби й е нужен Кен, Миската се опитва да пришие тази роля на своя съпруг Ивайло Батинков. На най-новите снимки на семейството той изглежда втален и вкаран в образа не по-зле от своята любима. Явно перничанката се старае да обработва и неговите фотографски изображения точно толкова добре, колкото и своите, като в същото време го кара да носи бански, ушити от същия плат като нейните. Кен също се облича в цветовете на своята половинка. Най-вероятно Ивайло е отказал да носи розово, затова съпругата му се е принудила да сложи бански в жълто, зелено и синьо, каквито и той би могъл да приеме. Същите е купила и за големия си син Благовест. Какъв бански носи малкият, не се вижда на снимките. Как Антония е успява да убеди Ивайло да заема пози като във филма, само тя си знае. Изображенията на двете деца на двойката се обработват най-малко, явно защото майката с право ги намира за съвършени във вида, в който природата ги е създала. Защо обаче не мисли така и за самата себе си, както и за своя благоверен, не е ясно.

По информация на „Уикенд” близките на Миската са сериозно притеснени от нейната нова мания. Те се надяват всичко да остане само в рамките на обработката на снимки с фотошоп, защото има и много по-опасен вариант. Той се състои в подлагане на поредна серия пластични операции, които блондинката би могла да си направи, за да заприлича на Барби и в реалния живот. Това би било фатално, защото резултатите ще са необратими. 

Прегледана: 137478

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече