Манчев аут! Зрителското недоволство изрита гологлавия „кошмар” от кухнята

0

Оказва се, че в съвсем скоро време готвачът Иван Манчев ще се раздели с прозвището си на най-известния у нас телевизионен кулинар.

Причината, поради която се оказва, че ще слезе от екран, е самият той, гласи горещата новина от кухнята на телевизията. И по-точно – недопустимото му поведение спрямо хората, които вземат участие в предаването. И спрямо тези, които са зад камера.

Ако в предишните сезони на „Черешката на тортата” Манчев е правил забележки, които са звучали като съвети на знаещ и можеш човек, то сега всичко, което изрича, изглежда точно като проста форма на заяждане.

Почти няма гост в шоуто, който да не е чул упрек по адрес на готвенето си, на поведението или презентацията си. Ако пък става дума за някой, който не е хич симпатичен на Манчев, то изказът прераства в истинска форма на обида.

Последният пример за подобна серия от грозни коментари по адрес на участник в предаването е участието на Димо Алексиев. Вярно, че актьорът имаше някои пропуски, но тонът и цялостното отношение на професионалния готвач бяха толкова груби, че този път зрителите едва го издържаха.

В интернет пространството се напълни с недоволни коментари от страна на почитатели на „Черешката”. Във всички тях се четеше единомислие, че този път Манчев направо прекали и че е време да си тръгне от кулинарното предаване.

Прегледана: 183820

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече