Мариана Векилска замазва положението след провалената кариера в Брюксел: Сама реших да се върна!

0

Мариана Векилска не успя да се котира в европейските институции в Брюксел. Тя замина с гръм и трясък и със силни думи за ново начало. Към днешна дата тя отново е на българска звезда.

Новинарката, която имаше завидна позиция в една от най-ретинговите телевизии у нас, тръгна за белгийския град с идеята да се установи там за постоянно. Плановете й обаче не се осъществиха. Именно поради това тя прави всичко възможно така да обърне палачинката, че все едно сама е решила да се върне.

Малцина са обаче тези, които вярват в думите й. Че сама е взела решението да замине е ясно. Но не е чак толкова кристално дали наистина Векилска е събрала сама багажа и хванала полета за България.

По-скоро не е получила предложение да остане, коментират наблюдатели.

Въпреки че бившата новинарка многократно повтори, че не е „мечтала за кариера в европейските институции”, за „топло местенце и висок пост”, за всички е ясно, че никой не би изпуснал подобен кокал на драго сърце.

Сега, вече на българска земя, Векилска ще трябва да търси нова работа и нов живот. Хора от телевизионните среди коментират, че въпреки че е журналист с дългогодишен опит, много трудно ще й бъде да се котира отново. Има прекалено много млади и напористи кандидатки, които не биха се дали на представител на предишната генерация в телевизията.

Прегледана: 161070

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече