Мариана Попова обиди феновете си! Нямали право на глас

0

Мариана Попова грубо обиди меломаните и дори собствените си почитатели с изказване във Фейсбук.

Певицата застана на страната на Тото и „СкандаУ“ в спора относно наградите на „Бг радио“.

Припомняме, че рапърите се отказаха от номинацията си в категория „Дует/трио/вокална група“ заради съпоставянето им с останалите номинирани, които са всъщност новосформирани колаборации.

„Абсолютно съм съгласна с момчетата. Отдавна съм споделила, че не е възможно група фенове с компютри и телефони да решават кой е заслужил награда и кой не. Временна Интернет мобилизация не е логичният път, по който се стига до награда. Нечестна игра. Същото мисля генерално и за зрителския вот в ТВ форматите. Нелепо е… А музиката не е състезание“, написа Мариана Попова в личната си страница.

По думите й вотът на феновете не би трябвало да се зачита и да има решаваща стойност. Според нея не е работа на почитателите на решават кой заслужава награда и кой не.

Кой трябва да изземе тези функции, не става ясно, но мнението на Мариана определено обиди феновете й. „Едва ли не сме некомпетентни?! Някаква тъпа фен групичка с телефон в ръка, която не разбира от музика, така ли? А коя беше Мариана Попова без тази групичка?!“, възмутиха се в мрежата.

Прегледана: 157277

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече