Мария в насрещното в еднопосочна! (Който й е купил тази кола, ще й плати и глобата!) ФОТО!

0

Попфолк изпълнителката Мария явно вече се е взела за богоизбрана. Или поне за недостижима за органите на КАТ.

Без каквито и да било задръжки, миньончето напъха ултра гъзарския си автомобил в насрещното на еднопосочна улица. Причината – от важна, по-важна. Имала час за фризьор и искала да се направи красива колкото е въможно по-бързо.

Папарак обаче изловил прегрешението й. За броени часове снимките на скъпарския „Мерцедес”, движил се и паркирал в обратна на разрешената посока на движение, станаха тема номер 1 във виртуалното пространство.

Разбираемо, феновете негодуват срещу своеволието на певицата. И се чудят кой е поредният й заможен спонсор, който й е купил шикозната кола. И който без съмнение ще покрие прегрешението пред когото и с колкото е нужно.

Единственият гаф за Мара в случая, продължават наблюдатели, е това, че е допуснала да я снимат. Сега опитът й да се покрие ще е малко по-сложен. Но щом можеш да си купиш такава кола, можеш  да си платиш и фиша, продължава недоволството.

Четат се коментари и в посока на това – трябва ли да има невинна жертва на пътя, за да се покаже на богатите, че не могат да си правят когато и каквото си искат. Дори когато бързат за фризьор?!?

Прегледана: 167949

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече