Мария Илиева от Маями: Тук няма излишна паника и рестрикции (Лекарка я нападна остро)

0

Поп певицата Мария Илиева отново е на почивка в Маями. Изпълнителката посещава САЩ по няколко пъти в годината заедно със сина си Александър, като двамата отсядат при нейна приятелка.

В сторито си певицата сподели за COVID ситуацията в САЩ, като със задоволство заяви, че там няма излишна паника и е приятна туристическа дестинация.

Думите й подразниха част от последователите й, които реагираха остро на коментара й. Според тях не е редно Мария, която е публична личност и пример за поведение на много хора, да се възхищава на липсата на рестрикции, тъй като положението е сериозно.

„Няма излишна паника и рестрикции? Жалко, че има още хора, които не са се осъзнали какво се случва. А това, че в Америка оставят хората да се изразяват и избиват като мухи – не е пример за подражание и не може да е туристическа цел. Точно Вие не трябва да говорите така“, възмути се лекарка под поста на Илиева.

Певицата побърза да отвърне, че далеч не подценява ситуацията и самата тя, заедно с цялото й семейство, са изкарали Covid-19.

„Доста близки на мои приятели и роднини починаха от усложнения. Но надявам се правите разлика между излишък и необходимост“, контрира Илиева.

Прегледана: 185614

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече