Меркантил! Гринго изцица Софка и я заряза заради нов банкомат!

0

Софи Маринова отново е без мъж. Тодор Давидов, по-известен като Гринго, я е зарязал заради богата бизнесдама, пише „Уикенд“. Бабаитът се залюбил с новата си жена преди около месец, но все още я крие. Софи Маринова също не е обявила официално раздялата си с мускулестия ром.

В момента певицата ближе любовни рани на Малдивите, където е в компанията на сина си Лоренцо и на колегите си Преслава и Константин. От видеата и снимките, публикувани в социалните мрежи, си личи, че Софи си прекарва добре и е въпрос на време да забрави Гринго. Тодор пък бил доволен, че новата му половинка е заможна и има нов банкомат в нейно лице.

Гринго и Софи са се разделили окончателно след третото чупене на ръката на певицата. За първи път Софка се появи със счупена ръка през 2019-а, само 5 месеца след пищната сватба, която двамата с Гринго вдигнаха. Тогава изпълнителката заяви, че мъжът й системно й посягал и двамата се разведоха по взаимно съгласия в съда в Етрополе. Няколко месеца по-късно Софи прости на любимия си и двамата отново заживяха заедно. Последва втори побой и премазана ръка, като ромката отново прости на насилника и се събраха. Последва и трети побой, който се оказа последен.

Припомняме, че Гринго „изцица“ Софка с десетки хиляди левове, коли и материални придобивки. Заради Ковид-19 изпълнителите в момента не се радват на особени приходи и находчивия побойник се е ориентирал навреме. Предстои да видим колко време ще се задържи Гринго с настоящата си жена.

Прегледана: 190504

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече