Миа Сантова: В България хората се разболяват лавинообразно!

0

Миа Сантова е сред познатите лица от малкия екран. Наскоро зрителите си припомниха обаятелното й присъствие пред камерата след директните й включвания от Виена.

Оказа се, че домът й в австрийската столица се намира в непосредствена близост до мястото на случилия се терористичен акт.

На този етап Миа не е категорична, че ще остане във Виена. Ето какво разказва за в. „Уикенд”:

Нищо не е окончателно в този свят, в който живеем. Днес е едно, утре – друго. Не може да се правят никакви дългосрочни планове. Приоритет в момента ми е да мине зимата и да се опазим здрави. В България хората се разболяват лавинообразно, а тук коронавирус епидемията е малко по-овладяна.”, разказва тя.

И допълва:

Миналата зима започнахме преместването. Решихме в австрийката столица да бъде центърът ни на живот. Дъщеря ми ходи на двуезична детска градина. Съпругът ми си работи и в София, и във Виена. Повечето време е с нас… Толкова много работа имам още по преместването… На този етап не работя. След атентата отпреди няколко дни се включвах на живо по телевизията и си върнах малко тръпката от новинарството. Надявам се в бъдеще да мога да бъда полезна на колегите си с информации от Виена. Ще има работа със сигурност.”.

Прегледана: 157398

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече