Милица Гладнишка остава без деца! Ето как сама се докара до тук

1

Вечно усмихнатата актриса помръкна и се отчая напълно по темата – тя носи огромна вина за проблема

Дали е съдба, или личният принос също си е казал думата, за съжаление фактите сочат само едно: Милица Гладнишка надали ще има свои деца.

Напредналата й възраст подсказва допълнително, че актрисата трудно ще има шанс за поколение. Тя е вече на 46 г., което прави естественото зачеване и раждане почти невъзможно.

Идеята да има дете стои отдавна в главата й, но резултатите не са налице. Нейните колежки вече имат тийнейджъри у дома, а тя все още няма нито съпруг, нито дете. В това се състои и основният проблем. Милица има гадже от много години, но го държи в пълна конфиденциалност. По всяка вероятност той не е настроен на вълната за създаване на семейство и с него Гладнишка буквално се обрича на нещастие.

Така или иначе той е по-възрастен от нея, което значи, че е поне на 50 г. и едва ли му се занимава с бебета. До преди няколко години тя все още таяла някаква надежда, но след като ударила 45 г., осъзнала, че някои неща няма да й се случат в този живот.

Вина има и самата тя, тъй като на младини е имала немалко провалени връзки. Загубила доверие в мъжете, сменяла ги като носни кърпички и не се стремяла да се задълбочи в отношенията.

Прегледана: 151670
1 Коментар
  1. JD казва

    BFS

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече