Министър Бойко Рашков: Да се разплете случая с Денди! (Полицаите: Сам се е ударил 30 пъти)

0

Седмица след трагичния инцидент с Денди, МВР продължава усилено да разнищва случая. Полицаите обаче все по-усърдно работят по версията, че Любомир Милчев не е бил бит, или ако е бит, то не това е причината за тежкото му състояние. Оказва се, че наистина звездата от „ВИП Брадър” може да се е претрепал сам в нелеп инцидент.

Прегледани са всички над 120 улични видеокамери, по маршрута който е преминал Денди във фаталната вечер – от заведение край градинката  на „Кристал” до дома си. Лично министър Бойко Рашков наредил: „Да се разплете този случай!” и всеки ден се информирал как тече разследването.

Полицаите разговаряли и с хора, които са видели, че Милчев напуска почерпен заведението, в компанията на свето кученце Хининус, което носел на ръце. Ексцентрикът бил във видимо добро настроение и не пропускал да отговори на всички непознати граждани, които го поздравявали за вечерната разходка. Вижда се, че по него има кръв, но все още не може да се разбере от какво е тя – дали от падане, или от сбиване.

Какво точно е станала във фаталната вечер – не се знае със 100% сигурност. По тялото на Денди обаче в действителност нямало никакви следи от побой. Травмите били единствено от удари по главата, макар и множество на брой.

Камерите, които ченгета са прегледали, установяват, че криво-ляво той е стигнал до жилището си, което било издържано в типичния за него бохемски стил. Състояло се от два етажа, свързани по между си с вити стълби. Предполага се, че Милчев се е прибрал, заключил е вратата и е легнал да спи. По някое време се е събудил и тръгнал да слиза към първия етаж. За беля паднал по стълбите и се претърколил 30 пъти. Това обяснявало серията силни удара в тила на главата му. „Явно е бил солидно наквасен и е загубил равновесие. Падането е било жестока – удрял е главата си на всяко стъпало”, разяснява източник на „Уикенд”.

Часове по-късно поетът бил намерен от съквартиранта си Кръстофър. Нежният мъж бил ужасен от гледката, но събрал кураж и извикал лекарски екип. Крис също бил разпитван от органите на реда. Той дал подробни показания, но нямал идея какво точно е станало. Момчето, което всъщност е жена и се казва Камелия, било изключително уплашено. В първите дни след трагедията поел грижата за Хининус и решил да пренощува в приятели, за да спести кошмарът от гледката, запечатила се дълбоко в съзнанието му.

Възможно е, преди да се прибере, Денди да е имал леко счепкване с някой, но при всички случай не се е стигнало до тежък бой, докарал го до кома.

За съжаление медиците не дават гаранция за живота му, защото състоянието му продължава да бъде изключително тежко. Приятелите на Милчев продължават да отправят молби към Господ за живот на своя близък и непрекъснато оставят послания за здраве на фейсбук стената му.

Прегледана: 142540

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече