„Мисис Баба” Дони Чачова взриви мрежата: публикува интимните уговорки на съпруга си. Кметът на Стрелча й изневерявал наред!

0

Дони Чачова, станала известна като носителката на титлата „Мисис Баба”, разбуни духовете около себе си. В първите дни на новата година тя обяви на всеослушание, че се развежда със съпруга си – кмета на Стрелча Стойно Чачов.

До нелекото решение да сложи край на брака си се стигнало, след като получила ясно доказателство, че той й изневерява.

Пак съм Василева!, с тези думи красивата баба започва разказа си за това как е разобличила неверния си съпруг.

В признанието си онлайн тя пише, че в навечерието на празниците с дъщеря й подреждали къщата. Случайно открили старият мобилен телефон на Чачов. Дъщеря й го включила, за да го зареди и да го ползва за служебен. Но това, което открили, тотално преобърнало света им.

В реално време те станали свидетели как кметът си пише с една от своите извънбрачни връзки, разменят си интимности и се уговарят за следващата си среща.

Това не бил единственият компроментиращ чат, не била и единствената жена, с която Чачов имал контакти. Списъкът на изневерите на градоначалника се оказал дълъг. А Дони стигнала до заключението, че бракът с нея е бил просто удобен параван, зад които се разигравали мръсни сцени.

Публикувайки всичко това, включително снимки на разговорите между кмета и интимните му похождения, „Мисис Баба” слага край не само на брака си, но и на задкулисните му игри.

Прегледана: 173570

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече