Мис България Габриела Василева захапа колежките си: Смешни сте, като си махате главите с програмки (Кого визира)

0

Мис България 2012 Габриела Василева яхна метлата във Фейсбук. Моделката открито нападна своите колежки, които използват твърде много Фотошоп, за да изглеждат перфектно в мрежата.

„Питам се жените, които си сменят главите с програмки, дали се сещат, че излизат без филтър в живия живот?! Или разчитат, че не ги виждат много хора? И още нещо се чудя дали осъзнават, че грам не изглеждат така на живо. Смешно е“, написа Василева в социалния си профил. Според нея това е болестта на новото време – да се сливаш с всички останали.

Постът бе публикуван ден след като уличиха една от по-младите й колежки – Мис България 2020 Венцислава Тафкова, в използването на твърде много Фотошоп на снимките си (вж ТУК). Моделката буквално бе останала без нос заради филтър, който заглажда кожата. Съвпадение ли е, или Василева негласно обяви студена война на своята колежка заради това, че си е „сменила главата с програмка“? Тафкова и друг път е била обвинявана в използването на твърде много фотошоп, но далеч не е единствената.

Факт е, че по-младото поколение миски по-често използват фотоефекти в социалните мрежи, като например Радинела Чушева и Сара Младенова. Роси Иванова, която пък спечели титлата през далечната 2005, е рекордьорка при използването на филтри и буквално е неузнаваема в Инстаграм.

Много други професионални модели, като Николета Лозанова, Венета Харизанова и Жасмина Маджид например, също се увличат по фотошопа и „сменят лицата си“. Дали Габриела Василева е обявила студена война на всички тях с поста си и да очакваме ли отвръщане на удара, предстои да разберем.

Прегледана: 152156

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече