Мис България дере по 1000 лева за частна занималня

0

Марина Войкова откри учебен център в тузарски квартал в София

Родна миска се преквалифицира във възпитателка и дере близо 1000 лева месечно за частна занималня през лятото, научи „Уикенд”. Това е Марина Войкова. Родената в Елин Пелин красавица отвори тези дни лятна занималня за деца от 5 до 11 години в елитен столичен квартал. Цените за услугите й са само за елита.

След като роди две деца, младата Марина Войкова осъзна колко жизнено важни за съвременните родители са частните занимални. И веднага се ориентира към тази огромна ниша в родната столица. Преди дни стана ясно, че тя е открила собствена занималня. Това разкри по-възрастната от нея Мис България 1998 Наталия Гуркова. Вдовицата на убития с ЮАР Джордже Михалевич показа снимка от откриването на детското заведение. На него са били и други две популярни дами – Мис България 1999 Елена Ангелова и организаторката на конкурсите за красота, които дамите са спечелили, Ирина Папазова. „Пожелаваме успех в новото бизнес начинание”, написа Гуркова в коментар към снимката.

В занималнята на миската най-вероятно се обучават бъдещи носители на Нобелови награди, защото цените там са в пъти по-висока от тези в останалите подобни заведения в София, показа проверка на „Уикенд”. За половин ден там с включена закуска и обяд или обяд и следобедна закуска родителят трябва да се бръкне с 50 лева. За целодневен престой цената е 100 лева с три хранения, седмичното полудневна такса е 200 лева, а целодневна – 400. Месечните са съответно 690 и 990 лева, а има и вариант с полудневен престой със засилено изучаване на български и математика, който струва 750 лева. Това са само таксите за основния пакет услуги – престой в занималнята със стандартна програма на обучение. Отделно се плащат всички допълнителни занимания като екскурзии, посещения в музеи, галерии или специални часове по желание на родителите и децата. Всичко това може да повиши двойно цената на услугата.

В други занимални в центъра на София цените вървят по около 400 лева на дете за целодневен престой за месец. Обядът е 7 лева и се плаща ден за ден. Децата имат право да избират дали и кога да ползват кетъринга на занималнята. Дава се възможност да носят храна от вкъщи, ако не им харесват ястията или родителите не могат да си ги позволят.

Със своя учебен център Войкова покрива и друга модерна напоследък бизнес ниша, а именно – солните стаи, които са особено популярни от няколко години. Тя е обзавела такава стая. За 20-минути в нея, което се препоръчва за децата, се плащат 12 лева, а за 40 минути, което е препоръчително за възрастен – 24 лева.

Марина Войкова роди първата си дъщеря в края на 2019-а, а втората – преди малко повече от година. Тя е омъжена за милионера Давид Бонев, с когото се запознава по интернет. Преди срещата им той беше гадже на мъжемелачката Елен Колева.

Прегледана: 100052

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече