Мис България разтърси: Забиха ми макетно ножче в ръката (Едва не я осакатили)

0

Разтърсващо признание направи преди броени минути носителката на титлата „Мис България 2020“ Венцислава Тафкова. Провокирана от жестокото насилие над момичето с 400 шева, топ моделката призна, че тя самата също е била жертва на тормоз, когато била тийнейджър, пише Show.bg.

„Бях едва на 13 години, когато ми забиха макетно ножче в ръката и се разминах на половин милиметър от това да не мога да движа ръката си цял живот. И знаете ли какво изпитваш в този момент? Срам! Дълги години ме беше срам от този белег, който редовно се мъчих да прикривам“, написа Тафкова в пост в Инстаграм.

Без да изпада в подробности за случилото се, миската разкри колко й е болно, че през годините, в които е носителка на титлата, никой не е обърнал внимание на каузата й. А именно – за насилието над жени и деца.

„Каниха ме като гост в тв предавания, където постоянно се опитвах да прокарам моята кауза, но бързо бях прекъсвана с „по-интересни“ въпроси за корекциите, които нямам! Докато не започнем да даваме гласност на проблемите, които крием от СРАМ, ще се молим да не се случват такива издевателства над близките ни“, възмутена е Тафкова.

Тя подчертава, че целта й не е да разкаже историята си, нито да направи паралел с неописуемата жестокост над момичето от Стара Загора.

„Искам да покажа на младите момичета, че няма от какво да се срамуват. Сигурна съм, че има жени с неразказани истории поради срама какво ще си кажат другите! Жалко, че трябваше да се стигне до 400 шева, за да се обърне внимание на наболелия проблем. Жалко, че стана „модерен“ едва сега! Жалко, че такива насилници в повечето случаи се разминават с наказание за лека телесна повреда и пробация. А за средна такава наказанието е до 6 години лишаване от свобода. Но излизат от затвора след 2-3. Според вас това справедливост ли е? Или е срам!??“, гневна е Тафкова.

Така и не стана ясно кой и защо я е нападнал с макетно ножче – миската единствено приложи снимка на дълбокия белег.

Мис България разтърси: Забиха ми макетно ножче в ръката (Едва не я осакатили)
Прегледана: 108190

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече