Митьо Пищова наринал 100 бона по лекари в Израел! Мечтае за разврат и много жени

0

100 000 лв. е пръснал колоритният търновски бохем Димитър Маринов, по-известен като Митьо Пищова. Боляринът има сериозни здравословни проблеми и не щади парите си, а мечтае да оздравее напълно, за да може да се отдаде на „разврат, голи жени и групов секс“.

„Платих 50 000 евро на доктори в Израел, които ме „заковаха” като щайга след падане от кон в Черноморец. Прекарах 4 инфаркта и мога да ви кажа, че минах през ада. Поради тази причина почнах да ценя здравето“, казва Пищова в интервю за „Уикенд“.

Коронавирусът също не го е подминал. „Два пъти карах коронавирус. Едва оцелях. Преди дни ми прилоша, докато организирах конкурс за красавици в Росенец. Притесних се и веднага си направих тест – отрицателен се оказах. Тези болници ми изядоха душата. То не беше ковид, не беше гръбнак, не бяха кокали. По 60 лева дневно плащах, за да ме обслужват, докато имах проблеми с гръбнака. Бях наел една жена за 6 месеца – време, което прекарвах на инвалидна количка“, разказва бохемът, който тази година ще се пробва на президентските избори.

66-годишният бизнесмен признава, че не му пука за парите, пръснал по лекари, и твърди, че разполага с финанси за още 3 живота. „Но като не мога да съм здрав и да правя групов секс, за какво са ми милионите?! Митьо Пищова иска голи хора, тотален разврат и купони до дупка“, категоричен е Маринов. Той има 40-годишен син от първата си съпруга, на когото казва, че ще остави всичките си спестявания.

Прегледана: 177284

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече