Наглост! Импресариото измамник Владислав Славов открадна и „Мелодия на годината”

0

Импресариото Владислав Славов, от когото е пропищяла голяма част от естрадната гилдия, извърши ново посегателство върху чужд труд. Измамникът с бебешка физиономия и присадена коса си присвои най-нагло култовия конкурс „Мелодия на годината”, за чието утвърждаване няма никакъв принос. Той е патентовал марката на свое име и може да я използва за личното си облагодетелстване, научи „Уикенд” от свои източници.  

„От БНТ искаха да направят специално предаване, посветено на най-големия национален телевизионен конкурс за български поп песни – „Мелодия на годината” (излъчван по Първа програма в периода 1968 – 1995 г. – б. р.). Проверка в Патентното ведомство обаче ги остави безмълвни. Оказа се, че името е запазено още преди 4 години от скандалния импресарио и само той има правата”, изразиха възмущението си пред вестника ни хора от поп средите.

Славов стана известен на широката общественост, след като открадна големи естрадни хитове от хората, които са ги създали. Сред ужилените беше и легендата Силвия Кацарова. Тя имаше забрана от шарлатанина да изпълнява евъргрийна си „Огън от любов”, но се ожали в съда и спечели делото. Темида дори задължи злосторника да й плати 20 бона компенсации.

„Мен въпросният ме излъга, че ще издаваме диск, за да подпомагаме изпълнители. Трябвало да подпиша за правата на някои от моите текстове за 5 години. Като всеки пенсионер най-ситните букви накрая не ги прочетох. Подписах и стана една… Съжалявам, че се доверих на Владислав. Познавам го от много години, но доста време не го бях виждал и не знаех накъде е тръгнал. Оказа се, че е поел по друг път. Успя да ме измами, но не знам как може човек да се радва на такъв непочтен успех. Някои граници не бива да се преминават”, коментира пред наш репортер авторът на „Огън от любов” – бургаският поет Ваньо Вълчев. Той е баща на сценариста и политик от ИТН Ивайло Вълчев.

И Поли Паскова напоследък не ще и да чуе за импресариото Славов. Скандалният певец и продуцент се опитал да изпързаля и нея, но тя своевременно надушила измамата и раздала „правосъдие”.  

„Въпросният Остап Бендер правеше сборно турне, а след един от концертите успя да убеди почти всички участващи изпълнители, че общината му е платила по-малко пари и съответно трябва и той да намали хонорарите. Поли обаче се усъмни и реши да провери, каква е работа. Звънна в кметството и оттам й казаха, че цялата сума за спектакъла е била преведена своевременно на организатора. Кръвта й кипна и се стигна до скандал с Владислав. Той я нарече лъжкиня, след което получи шамар в лицето”, сподели неотдавна очевидец пред „Уикенд”. И добави, че Паскова е бивша баскетболистка и удря силно.

Прегледана: 131054

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече