Най-накрая! Деси Тенекеджиева осъди Слави Трифонов

0

След 5-годишна продължителност на съдебния процес Деси Цонева осъди Слави Трифонов, пише Faktor.bg.

Както самата певица сподели в личния си профил съдът е осъдил в нейна полза. И въпреки че още когато е поставила ход на делото Дългия я е съветвал да се откаже, тя не го сторила. Тогава Трифонов я кандардисвал, че всичко ще се проточи много, ще струва много, а накрая изходът няма да е в нейна полза. Брюнетката обаче не се отказала от намеренията си. И сега, когато изходът е ясен, тя е категорична – заслужавало си е.

Въпреки че телевизионерът се оказал прав за почти всичко, сбъркал само прогнозата за крайния резултат.

Със задоволство Тенекеджиева продължава размишленията си върху поведението на Слави и екипа му. Въпреки че е наясно, че предаването търси забавен облик, всяка шега трябва да бъде в някаква граница.

А когато подигравките не стихват години наред. Нещо повече – стават все повече, по-непристойни и груби, тогава се налага да се търси друг подход.

Именно поради това Деси подала иск за оронване на престижа. На магистратите отнело доста време да прецени кой крив, кой прав, но в крайна сметка решението е в полза на Тенекеджиева.

Какво ще е възмездието, което Трифонов и подопечната му компания ще понесат, тепърва ще стане ясно. Важен обаче е моралният аспект, коментират наблюдатели.

Прегледана: 162680

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече