Направо ни сащиса! Андреа се оказа медиум

0

Пророчески сънища и предчувствия преследват блондинката от малка

Андреа спи с Библията под възглавницата. Не само, защото е вярваща. Блондинката се чувства защитена със Светото писание близо до себе си, тъй като виждала разни работи, както е намеквала самата тя, пише Уикенд.

„Да не плашим хората, но говорим не за духове човешки, а за други неща”, сподели блондинката неотдавна в интервю за интернет сайт. Андреа не просто е имала наблюдения, които вероятно биха притеснили повечето й фенове. Бившата пайнерка е преследвана от пророчески сънища и предчувствия още от малка.
Под влиянието тъкмо на сън и предчувствие, през 2003 г. Андреа споделила на майка си притеснението си, че дядо й може да падне и да умре в коридора на дома си. Дни след като това опасение било изказано, възрастният мъж починал точно там, където внучка му предрекла. Две години по-късно певицата предусетила и смъртта на баба си. Този път Теодора, както е рожденото й име, не сънувала. Както си стояла вкъщи, внезапно усетила вледеняващ студ. Скочила и отишла при баба си, която от известно време лежала болна. Андреа я намерила починала.
Минало се време и певицата пак сразила с пророчески способности. Казала на приятел, че да внимава, защото ще се случи нещо лошо. Познала, но се оказало, че опасността грози не него, а негов близък, който загинал в катастрофа.
За пророческите сънища и предчувствия на Андреа знаят всички нейни близки и приятели. Тъй като отдавна впечатлявала с тях, майка й я завела още като дете при човек, запознат с материята. Той казал, че Андреа е „много стар дух и вижда много напред в бъдещето”. Самата тя пък е казвала, че е говорила в сънищата си с всички свои починали близки. Дядо й, например, й казал да не се тревожи, че отишъл на по-хубаво място.
В началото Андреа се притеснявала от пророческите си способности. По-късно, когато пораснала и се информирала по темата, започнала да вярва, че просто има по-сензитивни хора, които усещат това, което предстои.

„Мисля, че ние сме написали отдавна това, което ще се случи, още преди да се родим. Сега в този живот понасяме последствията на това, което сме пожелали, преди да се родим… Поискал си, защото изкупваш грешка. Това е пътят на изкуплението, да стигнем по-близо до Господ”, споделя Андреа.

Прегледана: 122202

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече