На София Джамджиева пак й избиха чивиите! Вижте как нахока майка по ФЕН ТВ (ВИДЕО)

0

София Джамджиева определено не е щастлива с професията си. Откакто води предаване по ФЕН ТВ за чалга поздрави, актрисата определено не е добре с нервите.

Тя за пореден път избухна в ефир, като се накара на майка, затова че детето й не спи в 10 ч вечерта, а гледа музикални канали и прави поздрави по телефона. „Като искате поздрав, давайте вие! Уста нямате ли на главата?! Кажете го вие! Вие сте възрастната жена в това семейство, предполагам! Какво на детето давате слушалката в 10 ч да звъни по предавания“, разкрещя се Джамджиева.

Разбира се, зрителката отсреща й затвори телефона, а София продължи да нарежда: „Все едно си говоря сама със себе си! Ще откача тая вечер, бе, хора“.

Това далеч не е единствената вечер, в която актрисата е напът да откачи като водеща във ФЕН ТВ. Навръх Нова година тя бе обвинена, че е водила предаването пияна и може би имаше резон в твърденията на зрители. Фъфлещата и неадекватна Джамджиева стана за смях на цяла България, а видео с поведението й се разпространяваше главоломно във Фейсбук.

„На всички ни стана ясно, че не харесва чалга, а още по-малко си харесва работата. Еми, никой не я кара насила да стои там. И аз не умирам от кеф, че съм продавачка на пазара, ама не крещя на хората“, възмущават се зрители.

„Така! Когато аз съм на работа, на деца след 20:30 затварям телефона!!! Това, че тате е пиян и го мързи да вдигне, за да говори с мен, както е редно, не е мой проблем! Говорете си каквото искате – деца нямат място на телефона в предаването през нощта!!! Луда съм за връзване, няма съмнение!!! Наркотиците са вредни за здравето и душата!!! Ако правописни грешки – ша мъ извинити – пиша това, докато си къпя детето!!“, коментира самата София Джамджиева.

Прегледана: 189039

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече