Не й пука! 52-годишната Ваня Щерева е една от момите в „Ергенът“

0

52-годишната писателка, бивша актриса и певица Ваня Щерева е една от момите, които тази година участват в „Ергенът”, става ясно от публикации в социалните мрежи. Тя е излетяла за Турция в началото на септември. Самата Ваня публикува снимки от летището, правени от дъщеря й – певицата Мила Роберт, която явно подкрепя решението й да влезе в шоуто. На летището я е изпратила и дъщерята на Юлиан Вергов – Алена. Дни по-рано, както „Уикенд” вече съобщи, трите дами бяха заедно на концерт на Руши Видинлиев в София. Явно често се движат в комплект.

„Милето ми е влачондрило куфарите, докарало ме е, заснело ме е. Алето е кацнало в същото време и си ме е изпратило. Животът е прекрасен с тия двете”, написа Ваня Щерева в социалните мрежи. Александра Гърдева от първия сезон на „Ергенът” побърза да й изпрати виртуални целувки – явно знае къде отива писателката.

Говори се, че 52-годишната дама е решила да си пробва късмета в риалитито, след като е разбрала, че главен герой в него няма да е някой обикновен манекен, а пианист и интелектуалец. Писателката нямала притеснения да се състезава по чар с младите претендентки за сърцето на Евгени Генчев. В последните години тя нито веднъж не е забелязвана с мъж на своята възраст. Тези, с които се появява в публичното пространство, са много по-млади.

Цели 19 години делят Щерева от 33-годишния Евгени. Писателката обаче изглежда много добре, а напоследък е доста отслабнала, което допълнително я подмладява. И въпреки това се очаква да отнесе много критики, когато блесне на малкия екран сред 20-годишните моми в шоуто. Ако не друго, то Щерева отдавна вече не е мома. Но в риалити като „Ергенът” още миналата година стана ясно, че нито възрастта има значение, нито семейният статус. Важното е да има шоу, пише „Уикенд“.

Прегледана: 166110

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече