Ники Илиев призна: Не бях добър съпруг на Саня!

0

„Осъзнах грешките, които съм правил през години и разбрах, че са били за мое добро, за да се уча от тях. Не съм бил съпругът, който е трябвало да бъда с жена ми, например. Не съм си продуцирал филмите, както трябва. Направил съм десетки грешки. В един момент осъзнаваш какви са проблемите, преглъщаш си егото и си казваш: „Дай да се концентрираме върху пътя, който може да стане”. Значи е добре, че се е случило това”, разсъждава Ники Илиев.

До тези изводи стигнал покрай тежка ситуация, в която изпаднал Ники Илиев слд филма „Нокаут или всичко, което тя написа”, чиято премиера бе през януари 2018г. Режисьорът и сценарист на лентата затънал в дългове до такава степен, че бил даден на съдия-изпълнител. Междувременно, тъкмо тогава той се разделял с актрисата Саня Борисова, с която се запознават на снимките на сериала „Забранена любов” по Нова тв и сключват брак през 2012 г. Както винаги, Ники Илиев не издаде причините за разлъката, но пък я причисли към трудния си период.

„Бях в абсолютна дупка тогава. И в личен план бях. Тогава се развеждах”, сподели Ники в „При Тото”, влога на Йонислав Йотов-Тото от група „СкандаУ” в Youtube. Режисьорът, който е и актьор, разказа за пътя към провала си, както и за този, който го отвел до успех и разбира се, изплащане на дълговете му, пише „Уикенд“.


Ники Илиев искал да съчетае бокса и музиката, които много харесва, в един филм. Така се появила идеята за „Нокаут”. „И не ме интересува дали после хората ще го гледат. Те и не го гледаха много. Казах си, че ще направя това, което мен ме кефи”, сподели той. И го направил. Финансовите затруднения започнали след като сбъднал и друга своя мечта, която била да снима в Ню Йорк, САЩ.

Ники Илиев заминал за САЩ с екипа на филма, включително и съпругата си Саня, тогава все още били заедно. В един момент парите свършили. Нашият герой имал кредитна карта и започнал да плаща с нея за техника, за хотел, за други неща. Когато се прибрал в България, режисьорът се успокоявал, че ще намери пари. Само, че не успял.

Така затънал в кредити към банката, но с днешна дата осъзнава, че всичко е било за добро.

Прегледана: 153876

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече