Ники Кънчев се завръща на екран с един от най-успешните формати! Вижте къде ще го гледаме

0

Ники Кънчев се завръща в ефира на NOVA с нов формат – сензационната телевизионна игра „Голямото преследване“.

„Голямото преследване“ е един от най-успешните в момента телевизионни формати. Това е ново поколение игра, която се излъчва в 19 страни. Много успешно предаване, в което се дават много пари, но и се губят много пари.

В него няма да бъда сам и в момента търся и каня А-отбора на знаещите в България. Това ще са хора, които ще играят срещу участниците. Аз ще съм в позицията на модератор и ще съм по-скоро от страната на играчите, а тези „преследвачи“ ще се опитат да ги хванат, да ги надиграят и да им вземат парите.

Всичко това ще се случва пред очите на зрителите и ще е много интересно. В началото „играчите“ играят за себе си, след което отговарят на въпроси като отбор и в края има едно финално преследване“, коментира популярният журналист и водещ Ники Кънчев в студиото на „На фокус с Лора Крумова“, пише Блиц.

„Бих искал да върнем ума като ценност. За едни от най-големите победители в „Стани богат“ преди десетина-петнайсет години ми звъняха бизнесмени, които искаха да ги наемат на работа. С някои от тях поддържам контакт и предстои да ги видим. Ще направят завръщане. Ще има и такива от други формати и състезания. Бих ги определил като национални шампиони“, разказва още Ники Кънчев.

„Не съм плакал с крокодилски сълзи, че не съм водещ на едно или друго предаване. Приемам нещата философски и продължавам напред“, каза той.

Прегледана: 125984

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече