Новинарят Денислав Борисов напусна бТВ с гръм и трясък! Бил обиден

0

Една от големите звезди на новините в Би Ти Ви – Денислав Борисов, напусна изненадващо медията. Перничанинът, израснал в Радомир, се мести в съвсем друг бранш. Той не иска да каже с какво ще се занимава занапред и засега предпочита да го запази в тайна.

Факт е, че от началото на седмицата Денислав не чете новините нито в сутрешния блок, нито по обяд. Засега Борисов има временен заместник. Според източник на Lupa.bg, Денислав Борисов си е тръгнал обиден, тъй като от поне година и половина настоявал да му бъде поверено предаване. Той смятал, че е достоен да води или сутрешния блок на канала, или някое от уикенд изданията на публицистичните предавания. Дразнел се, че Би Ти Ви открито лансира Мария Цънцарова, а той и другите колеги оставали в сянката й. Затова и преди месец пуснал предизвестие за напускане.

Водещият започва работа като стажант в Би Би Ти (днес това е Нова Нюз), а след това е репортер и водещ на актуално предаване в същата телевизия. На 20 години води новини, а по-късно води и делничен сутрешен блок. Става част от екипа на Би Ти Ви през 2010 г., а през февруари 2015-а – водещ на сутрешните емисии на новините на медиата.

Като репортер отразява голяма част от извънредните и бедствени ситуации в последните години – предавал е от наводненията в Бисер, Аспарухово и Мизия, както и след земетресението в Перник.

Прегледана: 126070

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече