Новото шоу на Халваджиян ЗАБЛУДА заради „Маскираният певец“! Фенове разкриха измамата

0

Новото шоу на Халваджиян „Маги и приятели“ е само за заблуда на феновете на „Маскираният певец“. В това са убедени зрители, според които продуцентът се опитва да прикрие участието на Димитър Рачков, скрит зад една от маските. А именно – тази на Бебето.

„До края на септември ще дадем отговор защо Рачков не е водещ в шоуто. Той е една от най-големите звезди в тази държава и е естествено покрай името му да се раждат всякакви хипотези, да се измислят разни неща. Решението за сегашното положение е общо – мое, на Нова и на Митко. В момента уточняваме някои неща, а после ще ги обявим“, сподели наскоро Маги в интервю за „Уикенд“.

Тези дни стана ясно и какво е имал предвид – а именно Рачков не е водещ в „Маскираният певец“, защото ще участва в „Маги и приятели“ като гост. Шоуто се провежда всяка седмица в клуба на Кремена Халваджиян, където Маги и негови авери говорят за успехите си.

„Това не означава нищо! Опитват се да прикрият, че е в костюма на Бебето. Като цялото идеята да го вкарат зад някоя от маските, е доста прозрачна и тъпа“, коментираха фенове на „Маскираният певец“.

Прегледана: 151032

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече