Ново нещастие за Деси Бакърджиева! Врачка ще я спасява от черната серия

0

Актрисата вече е толкова отчаяна, че решила да прибегне до маг-ясновидка, за да я извади от поредицата от негативни събития, които я преследват

Лош късмет преследва актрисата от „Откраднат живот“ Деси Бакърджиева, която преди часове отново се оплака в мрежата, че я е застигнало нещастие. Крехката блондинка, която сега е самотна майка на бебе, стана жертва на нагли апаши. Неизвестните извършители разбили на сол стъклата на автомобила й, за да й отмъкнат столчето, с което пътува невръстното й дете.

Честито ви столче, мили крадци„, споделя мъката си звездата под снимките, които е направила, за да покаже на какво дъно са способни някои хора. Тя предупреждава приятелите си да бъдат нащрек, ако някой се опита да им го продаде в мрежата.

Наскоро Деси се сбогува завинаги с бащата на втората си дъщеря, който изгуби битката с коронавируса, малко преди малката да се появи на бял свят. Още по-тежко за нея беше това, че той си отиде в Германия и тя не успя дори да го изпрати, както подобава.

Въпреки мъката си тя споделя с вяра, че Вивиан е родена под щастлива звезда и е готова да се бори с всички неприятности, които й се изсипват на главата. На моменти обаче тя потъвала в дълбоко отчаяние и дори признала пред приятелки, че обмисля вероятността да посети врачка, която да я извади от черната серия.

Прегледана: 173576

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече