Нов „Сървайвър” сменя „Фермата” в Би Ти Ви: Спрягат Филип Буков за водещ

0

„Островът на 100-те гривни” вече набира кандидати за участие

Ново риалити от типа на „Сървайвър”, но с различни правила, се очаква да смени „Фермата” в Би Ти Ви тази есен. Телевизията започна набирането на кандидати за предстоящия проект, чието заглавие е „Островът на 100-те гривни”. Той ще изпрати 30 души на изолиран тропически остров, където ще се борят за оцеляване. Наградният фонд е 300 000 лева, пише Уикенд.

Със стъпването си на самотния тропически остров всички участници в новото риалити ще получат равен брой гривни, които имат определена стойност. Докато са в шоуто, те могат да печелят още гривни, или да ги губят, като се състезават в различни предизвикателства или ги получават от други участници. Затова са много важни не само физическата сила, но и хората, с които приключенците в риалитито се обграждат, както и приятелствата, които създават. До финала стигат тримата, събрали най-много гривни. Те се борят за дял от наградния фонд от 300 бона.
Това е съвсем нов формат, от 2023-а, казаха от Би Ти Ви пред „Уикенд”. Собственик на правата е „Talpa Studios”, а оригиналното заглавие на проекта е „Million Dollar Island” („Остров за милион долара”). В оригиналния проект в риалитито се включват 100 души, като всеки от тях получава гривни на стойност $ 10 000 долара – общо 1 милион. Досега варианти на това шоу са снимани само на 6 места по света: в САЩ, Нидерландия, Белгия, Австралия, Румъния и Близкия Изток. България ще бъде седмата територия, на която риалитито ще се излъчва.
От Би Ти Ви отказват да съобщят кои ще бъдат продуцентите на формата, но по информация на „Уикенд” това ще е самата телевизия, която е възложила изпълнението на доскорошната дясна ръка на Андрей Арнаудов и Иван Христов във „Фермата” – Ники Николов, и на бившия директор „Съдържание и продукция” на Нова тв Ивайло Вандов, който беше уволнен миналата година. Николов се бил разделил с доскорошните си шефове след скандал по време на работа над последния излъчен до момента сезон на „Фермата”.

Най-вероятната причина за разпрата е ниският рейтинг на селското риалити, което вече няколко години бавно издъхва в конкуренция с „Игри на волята” по Нова тв. Вандов пък в продължение на години беше наричан в Нова тв Човекът-телевизия. Той буквално е спял на работното си място, но това лято му показаха вратата и го замениха с вече бившата режисьорка на Гала – Тара Нури. След като програмен директор в Би Ти Ви стана доскорошния шеф в Нова – Апостол Пенчев, вратите били отворени и за Вандов.
Кой ще води шоуто? Този въпрос се обсъжда в момента и все още не е взето решение. Спряга се името на сървайвъра със слабо сърце, но широка усмивка и много фенки Филип Буков. Младият актьор е новият любимец в телевизията, след като Иво Аръков омръзна на зрителите. Първо беше в сериала „Татковци”, после – в „Сървайвър”, стана водещ на „Топ 10” в „Животът по действителен случай”, сега танцува в „Денсинг старс”, нищо чудно да смени паркета със самотен остров. Той се вписва във формата идеално като човек, който обича спорта, предизвикателствата и изпитанията на волята. Най-вероятно участието му в „Денсинг старс” и процентът зрителска подкрепа, който танците му генерират, ще бъде тест дали е подходящ за новото риалити. Ако оправдае имиджа си на любимец на аудиторията, Буков ще излезе с няколко обиколки пред останалите кандидати за водещи.


Прегледана: 176208

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече