Няма да е чалгар! Големият син на Галена ще учи срещу 11 бона годишно

0

Галена призна, че тези дни се вълнува както от започналия „Гласът на България“, така и от началото на учебната година.

Големият син Стефан ще учи в ново училище – Американският колеж във Велико Търново. „Вълнувам се много“, обясни Галена. И по-малкият му брат Александър тръгва на училище, но не съвсем, защото ще ходи на предучилищна, пише Hotnews.bg.

Бърза справка в ценовите диапазони на Американски колеж в старата столица показват, че цената за учебна година се движи около 5500 евро, което прави 11 бона в български левове. Сумата не проблем нито за таткото на ученика, нита за майката, която е сред най-скъпо платените певици у нас. Явно по подобие на Мара Отварачката и Галена се е спряла на американско училище, което гарантира не само добро образование, но и подходяща среда на наследника. 

„Аз, когато бях малка, се справях сама. Купувах си сама учебниците, подготвях си ги, надписвах и обличах сама. Може би, защото родителите ми нямаха време, разказа певицата. Сега искам да участвам в този процес. Учейки преди със Стефан си припомнях много неща, но вече някои неща, които учи, не ги разбирам, обясни Галена.

Стефан е избрал да учи компютърни науки и очевидно няма да се развива в сферата на попфолка.

Прегледана: 166704

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече