Няма край! Мис България призна: Бях бита, ритана и заплашвана с киселина (Всичко за тормоза)

0

„Така ще те ритам, че ще останеш без деца!“, „Когато те залея с киселина, вече няма да си толкова красива!“ – това са само част от жестоките заплахи, които е получавала Мис България Венцислава Тафкова, призна самата тя днес на живо в предаването „Здравей, България“.

Моделката бе поканена, за да разкаже кой е забил макетно ножче в ръката й, когато е била на 13 години и защо дълги години е изпитвала срам. „Беше невинна първа детска любов. Той бе с 2 години по-голям от мен и нито можеше да го съдим, нито да се саморазправяме. Тогава класната ми каза, че ми няма нищо и се превземам. А ръката ми бе разпорена, разминах се на косъм от това да не мога да я движа за цял живот“, разказа Тафкова.

На 13-годишна възраст тя вече работи като модел и предизвиква завист у голяма част от съученичките си. „Бях бита от групичка момичета, заплашваха ме с думите: Така ще те ритам, че ще останеш без деца. Получавах телефонни обаждания, че ще ме залеят с киселина“, разказва за ужаса миската. Благодарение на силната си психика и здравото си семейство, тя успява да се справи с проблемите, но не крие, че са дали отражение върху емоционалността й.

„Това бе един от най-трудните постове в живота ми! Но се радвам, че го написах, защото с него провокирах много момичета да се свържат с мен и да ми разкажат техните истории. Благодариха ми, че съм им дала смелост и увереност да не се срамуват от преживяното и да разкрият какво се е случило“, добавя Тафкова. След поста й с белега на ръката от разреза с макетното ножче десетки момичета са й писали с разкази как приятелите им ги пребиват.

Мис България не скри и разочарованието си от това, че никой не й е обърнал внимание, когато е искала да прокара каузата си „Не на насилието“ в училищата. „Едни от най-добрите психолози у нас ми отказаха, защото не искаха да работят безвъзмездно. Дали сега, когато темата стана модерна, ще се вземат правилните мерки“, пита Тафкова.

Прегледана: 114678

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече