Опасно? Нещо се случва с лицето на БГ Барби Андреа! Силиконката едва говори

0

Нещо много притеснително се случва с лицето на българското Барби Андреа, позната още като Грешната Андреа с големите бомби. Силиконката, която е вманиачена по пластичните операции, наскоро се подложи на поредната корекция, като уголеми устните си за 22-ри път.

Въпреки многократните предупреждения на лекарите за опасностите, до които могат да доведат толкова интервенции, Андреа е твърдо решена да продължи с вливките.

„Последният път хирургът отказа да ми влее още хиалурон, тъй като можело да има фатални последици. Аз не се страхувам, затова ползвах услугите на друг специалист“, заяви без притеснения Андреа.

По всичко личи, че хирургът е бил прав. На последните снимки в мрежата моделката изглежда меко казано плашещо. Лицето й е с оттоци, изглежда неестествено и като от пластмаса. Вижда се, че на Андреа й е трудно да прави каквито и да било гримаси, тъй като кожата й е изпъната до краен предел.

А нейни близки разкриват, че едва говори и трудно й се разбира. „Скоро може да не успява и да се храни. Тя и сега е само на течни храни. Лекарят я предупреждаваше за тези последици, но тя е вманиачена“, клатят глава запознати.

Прегледана: 184636

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече